Till småländska höglandet och Eksjö Kom Feim Salif 1991. Han var utbildad kock i hemlandet och hade siktet inställt på att starta egen restaurang. Och så blev det. Efter att ha kompletterat sin kockutbildning på restaurangskolan i Nässjö, kom han att driva två restaurangrörelser utanför Vetlanda. Men familjen bodde i Eksjö och sökte efter en plats där de kunde bo närmare restaurangen Mariannelund var aktuellt men till slut blev det aldrig av.
Istället fick Feim ögonen på Sunhults gästgiveri. Restaurangen i Sunhultsbrunn byggdes i början av nittonhundratalet som en filial till Brunnshotellet och fungerade under många år både som hotell och restaurang. Under en period stod den tom och användes inte alls, under en period under 60-70-talet användes den som skolbespisning.
Gästgiveriet har sedan dess haft flera ägare. När Feim fick ögonen på gästgiveriet hade det arranderats ut av bank och kronofogde. Arrendatorn ville köpa men fick nej och under 5-6 år i slutet av 90-talet stod gästgiveriet tomt och övergivet bokstavligt talat. Men nu skulle det säljas på auktion. Feim tog ledigt från restaurangen i Vetlanda och for till Sunhult. Under 20 minuter sprang han runt och försökte bilda sig en uppfattning om vad den gamla restaurangen hade för möjligheter. Han gillade vad han såg.
När Feim bjöd på Sunhults gästgiveri på var det i mycket dåligt skick. All inredning var borttagen och värmesystemet sönderfruset. Men restaurangen blev hans i juni 1998. I oktober var restaurangen i Vetlanda såld. Mindre än ett år senare öppnade ett nyrenoverat Sunhults Gästgiveri med pizzeria, lunchöppen restaurang och en liten hotellrörelse med 6 rum.
Det har blivit många renoveringar och förbättringar under åren och idag är Sunhults Gästgiveri välkänt på höglandet, ett landmärke för många långtradarchaufförer, badgäster och turister som passar på att stanna en eller ett par nätter i Sunhultsbrunn. Så småningom hittade familjen också ett hus och tog sitt pick ock pack och flyttade till Sunhult. Sedan 1998 har Feim drivit sitt Gästgiveri. Hans matgäster kommer tillresande vida omkring, ungefär hälften av hans kunder kommer från Tranås och Aneby. Under den här tiden har han lärt känna snart sagt alla i socknen och många utsocknes också, gamla och unga. Många som var ungdomar när Feim startade kommer tillbaka som vuxna för att säga hej och se hur det ser ut nu. En del återvändande gäster vill till och med se hotellrummen de bodde i för kanske 15 år sedan!
Under alla år har Feims önskan varit att Gästgiveriet skall vara ett positivt inslag i kommunen, en trevlig plats att mötas på. Att Feims Gästgiveri har uppskattas och att hans möda uppmärksammats visade sig 2009 när han utsågs till Årets Företagare.